Liesbeth Goudberg gaat hardlopen voor ALS . Doet u ook mee?

Foto: Inge Pont

Ik ben Liesbeth Goudberg en voel mij nauw verbonden met ALS. Er is nog te weinig bekend over de oorzaken en behandeling van deze fatale ziekte. ALS moet in plaats van een dodelijke ziekte net als HIV een chronische aandoening worden. Om dat te bereiken is veel geld voor onderzoek noodzakelijk.

Mijn primaire doel is dat Vincent Cornelissen en zijn familie nu alle steun en middelen krijgen, die ze nodig hebben. Secundair voor alle andere ALS patiƫnten die daarmee worden geholpen. Daarom ga ik 5 km hardlopen -en wie weet wel 10 km als ik het red- en mobiliseer ik mijn netwerk om een geldelijke bijdrage te doen. Op dit moment hebben vele lieve vrienden al 50% van mijn streefbedrag gedoneerd met nog ca. 2 maanden te gaan. Dus, kom maar op!

Fysiotherapie Praktijk Goudberg draagt deze dag ook een steentje bij als sponsor. Naast een donatie staan wij op het Vinkenplein met een tent om iedereen startklaar te krijgen. Met tips over hoe je heel blijft, intapen en nadien los masseren voor wie dat nodig heeft. Voor EHBO kun je dan ook bij ons terecht.

Bij deze roep ik anderen ook op om een hardloop actie te starten of als bedrijf te sponsoren! Zo maken we met z’n allen deze inzamelingsactie voor ALS tot een groot succes.