Vernissage zondag 24 januari 2016 in Galerie Mi

Foto: Galerie Mi

BILTHOVEN – Op zondag zal de start zijn van de eerste expositie van 14.00 tot 17.00 uur in Galerie Mi in 2016. Het zal wederom een zeer gevarieerde expositie worden. Tijdens de vernissage zijn alle kunstenaars aanwezig om u te vertellen over hun kunstwerken.

Gerreke van Veen maakt keramische figuren. Zij houdt van de mens en zijn omgeving en hierin ligt de kracht van haar figuren.

Alda Poulussen maakt dikke vrouwfiguren van zowel neolith als brons die genieten van het levensmoment.

Coby Schot schildert met acryl waarbij zij de schoonheid van haar personages laat weerspiegelen door hun ogen.

Bart Ensing maakt oorspronkelijke beelden van in de natuur gevonden hout, installaties en landart.

Jasper Hulshoff Pol, de zogenaamde ezelschilder, schildert ezels waarbij je wenst dat deze ezel je vriend wil zijn.

Yvon van Wordragen exposeert dit keer bronzen beelden van onder meer ezels.

Echte ezels aanwezig!

Aangezien twee kunstenaars geïnspireerd zijn door ezels zullen tijdens de vernissage ook twee echte ezels aanwezig zijn die onder de toegewijde zorg leven van Stichting Ezelsociëteit in Zeist.

Stichting Ezelsociëteit

Stichting Ezelsociëteit in Zeist zorgt voor de ezels in nood. Dat kunnen ezels zijn die op straat komen te staan door ziekte, een verhuizing of geldgebrek van hun eigenaar. Bij de ezelopvang worden ook verwaarloosde of mishandelde ezels gebracht, die door de dierenbescherming in beslag zijn genomen. Meer informatie op www.ezelsocieteit.eu

Openingstijden

U bent van harte welkom op de vernissage op 24 januari 2016 of op een ander tijdstip tijdens de expositieperiode die eindigt op zaterdag 12 maart 2016. De openingstijden zijn: donderdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 17.30 uur en op afspraak. De toegang is gratis.

Locatie

Galerie Mi
Beethovenlaan 13
3723 JJ Bilthoven
www.galeriemi.nl

Galerie Mi