Column: Aangekleed door Janine Veldhoven

Foto: ©veldhoven interieurs

 

 

De roadshow Stoelendans gaat inmiddels haar laatste week in. Dus bent u nog op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen, bureaustoel of barkruk, komt u dan nog tot en met zaterdag bij ons langs. Wij hebben, zodra deze column verschijnt, ons bezoek aan de internationale meubelbeurs in Keulen net achter de rug. Uiteraard zal ik u daar in mijn volgende editie uitgebreid over informeren en u op de hoogte brengen van de laatste nieuwtjes. Zodra de Stoelendans volgende week weer verder reist naar mijn collega-ondernemer in Doetinchem, zullen wij de opstellingen in de zaak gaan veranderen. De winkel wordt, zoals wij dat altijd zeggen, “weer opnieuw aangekleed”.

 

Over aankleden gesproken: Weet u dat een mooi kleed uw interieur echt kan ‘aankleden’? Zeker als u met een karpet warmte en kleur in uw interieur wilt brengen. Een goed gekozen karpet kan elementen verbinden, waardoor er een eenheid ontstaat. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het combineren van kleuren die ook in uw gordijnen en meubels voorkomen of juist een accentkleur die u verder uitwerkt met accessoires. En in deze tijd waarin ‘retro’ weer helemaal actueel is komen ook de wandkleden als decoratie weer helemaal terug. Ook daarmee kunt u uw interieur een bijzondere ‘finishing touch’ geven.

 

Zoals de trouwe lezers onder u wellicht al weten hebben wij een uitgebreide collectie karpetten en kunnen wij deze ook exclusief op kleur en dessin voor u samenstellen, zonder aanzienlijk hoge kosten te opzichte van ‘standaard’ kleden. Daarnaast starten wij op 1 februari met onze opruiming waar ook dit keer enkele mooie showroomkarpetten in zijn opgenomen. Wellicht zit er wel eentje bij om uw eigen interieur mee ‘aan te kleden’. Houdt u onze (vernieuwde) website vooral in de gaten of volg ons op Facebook voor alle aanbiedingen!

 

Aankleden doet u uzelf natuurlijk ook dagelijks. En hoe fijn is het als uw schone kleding netjes en kreukvrij kan worden bewaard in een mooie garderobekast of, indien u de ruimte heeft, wat is er dan fijner dan uw eigen ‘walk-in-closet’ waarin al uw kleding overzichtelijk bij elkaar hangt en u zich in alle rust kunt omkleden. Met onze decennialange ervaring met het ontwerpen en realiseren van maatwerkkasten komen wij graag met u in gesprek om uw wensen te realiseren. Foto’s en tekeningen van enkele onlangs gerealiseerde projecten treft u op onze website. Bent u enthousiast geworden? Komt u dan eens langs om vrijblijvend de mogelijkheden met een van onze adviseurs te bespreken.

 

Een verzameling mooie meubels maakt nog geen mooi interieur, ‘aankleden’ is zeker zo belangrijk!

 

Veldhoven Interieurs B.V.
Janine Veldhoven

JanineZeerGroot

Veldhoven-groot