‘Vriendjes en Vriendinnetjes-training’ georganiseerd door KV Nova

Foto: KV Nova

BILTHOVEN – Afgelopen woensdag 27 januari heeft Korfbalvereniging Nova voor de F-jeugd een ‘Vriendjes en vriendinnetjes-training’ georganiseerd.

Het was een groot succes! Bijna 30 kinderen tussen de 6 en 9 jaar deden hieraan mee. De leden van Nova mochten 1 of 2 vriendjes meenemen. Er stonden verschillende oefeningen op het programma. De kinderen hebben geschoten op de korf en gooi-oefeningen gedaan. Ook hebben ze tikspelletjes en een korfbal-wedstrijdje gespeeld. Met veel plezier en enthousiasme hebben de kinderen meegedaan en kennis gemaakt met de korfbalsport.

Wil je ook een keer meetrainen? De F traint op woensdag van 18-19 uur in sporthal HF Witte Centrum. Benieuwd naar trainingstijden van andere leeftijdscategorieën of wil je meetrainen? Kijk dan op www.kvnova.nl of
mail naar [email protected].

KV Nova