Carolina Mout & De Zware Jongens in Ons Theater Bilthoven

Foto: ©Inge Pont

Ons Theater verzorgt dit jaar alweer 10 jaar voorstellingen bij de leden thuis. Artiesten vanuit het hele land treden op ‘tussen de schuifdeuren’, wat een leuke, verrassende en intieme sfeer oplevert. Deze keer was de beurt aan Mout & De Zware Jongens op landgoed Roverestein. Met een prachtige stem en heel veel humor verzorgde de energieke en extraverte Carolina Mout een sprankelend optreden in verschillende muziekstijlen. Ze werd begeleid door haar ‘zware jongens’ Nico van der Linden op de vleugel, Leon Mennen op (bas) gitaar en Enrique Firpi op cajon en percussie. Hun perfecte en spontane samenwerking zorgde voor een ongedwongen sfeer, met veel lachsalvo’s vanuit het publiek en als uitsmijter nog een aantal heerlijke meezingers. Zij maken theater zoals theater bedoeld is; genieten en echt een avondje uit. Mout & De Zware Jongens treden elke maand een zondagmiddag op in Het Perron op de Egelantiersstraat 130 in Amsterdam met hun show De Wachtkamer. Zie voor meer informatie www.carolinamout.nl en www.onstheater.nu.