Bilthoven.Nieuws.nl is op zoek naar jou!

Foto: Nieuws.nl

Bilthoven.Nieuws.nl is op zoek naar versterking. Vind jij het leuk om op pad te gaan? Ben jij bij veel evenementen in de gemeente aanwezig? Lees dan snel verder!

De redactie van Bilthoven Nieuws is op zoek enthousiaste mensen die ons team willen versterken. Zo zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om een van de volgende dingen in te vullen:

  • Redacteuren (Het maken van tekstberichten, foto’s bij de tekstberichten zoeken en artikelen publiceren);
  • Fotografen (Voor het verslaan van evenementen/wedstrijden, maken van bedrijfsreportages, specials te maken in vorm van portretten);
  • Cameramensen (Die het leuk vinden om videoverslagen te maken).

Wij hebben geen vergoeding in de vorm van salaris, omdat wij alles op een vrijwillige basis doen met veel passie. Wel organiseren wij door het jaar heen diverse activiteiten om een fantastische teamspirit te creëren/behouden. Het werken met Bilthoven Nieuws kan voor beiden partijen veel voordelen opleveren. Daarom zijn wij ook van mening dat de invulling van de functies op een zo vrij mogelijke manier moet gebeuren en dat de personen hun eigen ideeën kunnen uitwerken.

Bilthoven Nieuws is altijd bereid om te praten over een eventuele samenwerking met bedrijven. Zo kunt u bijvoorbeeld kleding met opdruk sponsoren in ruil voor reclame.

Heeft u een goed idee? Zou u graag willen samenwerken? Heeft u nog vragen? Mail dan snel naar [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.