Update: Advocaat bevestigt dood zakenman Koen Everink

Foto: © Aneo Mario Koning Fotokoning.nl

BILTHOVEN – In een huis in Bilthoven is een dood persoon gevonden. De rechercheurs zijn op dit moment bezig met een onderzoek, want de politie kon niet direct vaststellen of de persoon door een natuurlijke oorzaak is overleden.

De dode man of vrouw is vrijdagmorgen gevonden in een huis aan de Hoflaan te Bilthoven. Omstreeks 8.50 uur werd een trauma-arts naar het adres gestuurd, maar dat heeft blijkbaar niet meer mogen baten.

De politie heeft de omgeving rondom het huis afgezet. Op het adres aan de Hoflaan staat het bedrijf van zakenman Koen Everink geregistreerd. Everink werd is in 2012 zwaar mishandeld door kickbokser Badr Hari, die daarvoor een gevangenisstraf kreeg.

De politie heeft de wijde omgeving van het huis afgezet en een luxe Porsche van Everink weggesleept. Het huis is afgeschermd met zwarte schotten. Volgens een woordvoerder is er mogelijk sprake van een misdrijf. Rechercheurs in witte pakken stellen sporen veilig, om te achterhalen wat er binnen is gebeurd.

©Aneo Mario Koning Fotokoning.nl

dode gevonden in woning bilthoven door dochter Koen Everink dode gevonden in woning bilthoven door dochter Koen Everink dode gevonden in woning bilthoven door dochter Koen Everink dode gevonden in woning bilthoven door dochter Koen Everink dode gevonden in woning bilthoven door dochter Koen Everink dode gevonden in woning bilthoven door dochter Koen Everink dode gevonden in woning bilthoven door dochter Koen Everink dode gevonden in woning bilthoven door dochter Koen Everink AMK_1126_20160304_4194