Eerste loopbaandag regio De Bilt van start

Foto: Loopbaandagregio De Bilt ad

DE BILT – Op 16 april aanstaande vindt voor de eerste keer de loopbaandag regio De Bilt plaats.

Deze dag is bedoeld voor werkenden die (weer) plezier in hun werk willen én voor mensen die op zoek zijn naar werk en daar wel wat hulp en inspiratie bij kunnen gebruiken. De dag is opgezet vanuit een regionale en lokale focus en richt zich dan ook op werkenden en werkzoekenden in de gemeente De Bilt en de omliggende regio, zoals Utrecht, Zeist, etc.

De dag wordt geopend door de wethouder van economische zaken gemeente De Bilt, Jolanda van Hulst.

Het programma bestaat uit een aantal gevarieerde workshops rondom thema’s over solliciteren, jezelf presenteren, gebruik van social media, een volgende stap in de loopbaan en omgaan met stress. Daarnaast is er een informatiemarkt en kunnen de deelnemers terecht voor speedcoaching.

De organisatie is in handen van coachgroep de bilt, een samenwerking van coaches met ieder een eigen doelgroep, specialisatie en set van methodes.

De loopbaandag regio De Bilt 2016 vindt plaats in basisschool de regenboog aan de aeolusweg in De Bilt. De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer en in de directe nabijheid van de winkellocatie van De Bilt, de hessenweg.

De start is om 12.00 en het programma duurt tot 17.00 uur.

De toegang is gratis. Deelnemers kunnen zich vooraf inschrijven voor toegang tot de loopbaandag en/of deelname aan de workshops. Voor meer informatie en inschrijving kijk op www.loopbaandagregiodebilt.nu.

Loopbaandagregio De Bilt