Start het vakantiegevoel thuis op!

Foto: OptimaalVilla

Het ‘vakantaseren’ begint zodra je de site opent (www.optimaalvilla.nl)

Het aanbod luxe vakantievilla’s en appartementen op de site van Optimaal Villa brengt je namelijk al direct, na de eerste klik, in vakantiestemming. Een vakantie valt of staat met het onderkomen. Als je voor je vakantie op zoek bent naar een stukje luxe tegen aantrekkelijke prijs dan ben je bij Optimaal Villa op het juiste adres.

De Bilthovense Marian Graftdijk, oprichtster van Optimaal Villa, is continu op zoek naar de mooiste, gezelligste en meest bijzondere accommodaties op de fijnste plekjes in Zuid-Europa. Geen massatoerisme, maar authenticiteit en sfeer waarin en waarbij je je direct thuis en comfortabel voelt en verzekerd bent van een heerlijk vakantieverblijf. De zorgvuldig en persoonlijk geselecteerde villa’s, vakantiewoningen, appartementen en landelijke agriturismo’s bevinden zich in Zuid-Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje/Ibiza. Voor de wintersportperiode biedt Optimaal Villa een compleet aanbod in Oostenrijk en Zwitserland aan. Bij de ontwikkeling van www.optimaalvilla.nl is veel zorg besteed aan de gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en overzichtelijkheid. Alle accommodaties worden met aansprekende foto’s en uitgebreide tekst overzichtelijk gepresenteerd. Hoe anderen de accommodatie hebben ervaren is te lezen in de klantbeoordelingen.

Of je nu op zoek bent naar dé vakantie-accommodatie voor je gezin, volledige of meerdere familie(s) of vriendenclub: Optimaal Villa streeft naar 100% tevreden klanten en biedt je een goede, persoonlijke (online) service met indien nodig advies op maat. Vakantieplannen? Bij www.optimaalvilla.nl begint de voorpret!