D.O.S.C. haalt met nieuwe hoofdtrainer Sander Kloos brede kwaliteit in huis

Foto: DOSC, Bewerkt door: KDWebdesign

DEN DOLDER – Sander Kloos (40) uit Zeist is volgend seizoen 2016/2017 de nieuwe hoofdtrainer van D.O.S.C. Hij volgt Jan Verburgt op en zal het combineren met zijn assistentschap bij zondag topklasser Hercules 1854.

Voorzitter Hans van den Hoven: D.O.S.C. is intensief bezig om zich door te ontwikkelen, wij zijn daarom blij met de komst van Sander, die ons op voetbaltechnisch gebied zeker versterkt. Sander is in het bezit van CIOS en Trainer Coach I, trainde in het verleden KNVB selecties en het Nederlands amateurteam, maar wist ook in het amateurvoetbal succesvol te zijn met onder andere Saestum.

Paul Rondeel-TC: Met Sander haalt D.O.S.C. iemand met veel kwaliteit en brede ervaring binnen de vereniging. Wij denken dan ook dat talentvolle spelers onder Sander een goede impuls aan hun eigen ontwikkeling kunnen geven.

Sander Kloos: Op basis van gesprekken met bestuur, spelers, staf en een wedstrijdbezoek heb ik er veel zin en vertrouwen in. Het is een team met potentie, een goed georganiseerde club, met beleid, ambitie en prima faciliteiten. Ik zal mij inzetten om met plezier en vertrouwen spelers te ontwikkelen en dit te koppelen aan resultaten. Met mijn assistentschap in de topklasse bij Hercules en het hoofdtrainerschap bij D.O.S.C. investeer ik in een goede basis voor mijn persoonlijke toekomst.