A.s. zaterdag kosteloos stijl- en interieuradvies bij de Houtfabriek in Westbroek

Foto: Houtfabriek Westbroek

WESTBROEK – Vaak kan een kleine aanpassing in het interieur al een groots effect hebben. Persoonlijk interieuradvies van een expert kan helpen om uw woonwensen sneller te laten uitkomen.

De Houtfabriek in Westbroek biedt geïnteresseerden a.s. zaterdag deze mogelijkheid. Na het succes van de voorgaande editie is interieurexpert Melanie Wiggers zaterdag 19 maart weer aanwezig voor kosteloos en persoonlijk stijl- en interieuradvies. Of het nu een herinrichting van de woonkamer betreft, het toevoegen van sfeer met woonaccessoires of slechts een andere kleur op de wand.

Tijdens een speeddate van 30 minuten beantwoordt Melanie Wiggers vragen op het gebied van interieur, styling en kleurgebruik.

Vanwege de grote belangstelling is inschrijven wel noodzakelijk. Voor a.s. zaterdag is er nog maar 1 plek over. Vanzelfsprekend kan men ook gewoon langskomen in de sfeervolle showroom. Er valt genoeg te zien en te beleven aan de Kerkdijk, waar de Houtfabriek alweer 15 jaar is gevestigd. Ooit begonnen als eenmansbedrijf dat houten vloeren legde is het aanbod van De Houtfabriek inmiddels uitgebreid naar maatwerk meubels en industriële puien.

Locatie: De Houtfabriek, Kerkdijk 24a – Westbroek
Open dag: zaterdag 19 maart 2016
Tijd: 10:00 – 17:00