Er komt een nieuwe speelplaats bij de Planetenbaan in Bilthoven

Foto: Leyla Ummels

BILTHOVEN – Na meer dan een jaar eraan gewerkt te hebben krijgen de moeders van de Planetenbaan resultaat voor hun werk.

Inmiddels is de oude speelplaats al gedeeltelijk weg gehaald en binnen 3 weken zal er een nieuwe speelplaats voor in de plaats komen. Er zijn nog wel wat dingen die voor die tijd geregeld moeten worden, zoals de geld inzameling voor de hinkel tegels die de dames nog graag erbij willen hebben.

Op de Facebook pagina “speelplaats Planetenbaan Bilthoven” is meer informatie te vinden over
deze inzameling, wellicht kunt u een steentje bij dragen aan deze hinkel tegels. De bewonerscommissie en verschillende omwonenden hebben al iets gedoneerd, zodat er in ieder geval ook een knikker pot geplaatst kan worden.

De andere twee nieuwe speeltoestellen zijn mogelijk gemaakt door Gemeente de Bilt en Jantje Beton.
Er staan ook nog een aantal andere grotere speeltoestellen op de verlanglijst, zoals mini goals voor op het grasveld, een hobbelpaard voor de kleintjes en een vogelnest schommel voor jong en oud, maar hier zijn echt nog wat grotere sponsoren voor nodig.

De dames zijn ook nog in gesprek met een sponsor voor het schilderen van de toestellen die blijven staan, zodat er zo bij de opening een fris nieuw geheel gepresenteerd kan worden. Voor deze opening zijn ze al druk bezig met het organiseren van een groot feest. Hiervoor wordt er ook nog gezocht naar winkeliers, bedrijven, personen die het leuk vinden om zich te laten zien en in contact te komen met de buurt door middel van hun product te laten proeven/zien etc. Denk aan hapjes, drankjes, kinderentertainment, activiteiten etc.

Bij interesse kunt u contact op nemen met Leyla Ummels [email protected]

Op naar een mooie opening.