Eindexamenleerlingen Groenhorst laten zich voorrijden voor een spetterend galafeest

MAARTENSDIJK – Het centraal eindexamen komt er aan. En dat betekent op het Groenhorst in Maartensdijk eerst een galafeest om de middelbare schoolperiode middels een spetterend feest en in stijl af te sluiten.

Vanavond gaven alle eindexamen-leerlingen onder grote belangstelling acte de présence. In smoking of galajurk stapten de tieners met een big smile uit de mooiste bolides die af en aan reden. Menig chauffeur kroop ook even achter het stuur vandaan om met zoon- of dochterlief op de foto te gaan.

Bij school werden de leerlingen opgewacht door een groot ontvangstcomité van familieleden, vrienden, bekenden en leerkrachten. Via een lange rode loper betraden ze uiteindelijk de school om met elkaar nog even flink te feesten.

Of ze de komende periode ook tijd hebben om te feesten zal per leerling verschillend zijn. Donderdag 16 juni zal het duidelijk zijn bij welke leerling de vlag uit kan en het feest echt kan losbarsten omdat hij of zij geslaagd is.

Bilthoven.nieuws.nl wenst alle eindexamenleerlingen heel veel succes en weinig stress!!

groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijk groenhorst college maartensdijkgroenhorst college maartensdijk