Oranjecomité organiseert feestavond voor alle inwoners.

Foto: ©Oranjecomité

Woensdag 20 april Feestavond

 

Oranjecomité organiseert feestavond voor alle inwoners.

 

Opstandingskerk, 1e Brandenburgerweg te Bilthoven, kerk open 19.15 uur aanvang samenzang 19.45 uur, aanvang programma 20.00 uur.

Kaarten: donateurs € 6,00 per kaart (max. 2) overige kaarten € 10.00 per kaart.

Voor de pauze een optreden van de “Gooise Operette” uit Naarden o.l.v. dirigent Rutger van Leyden. De Gooise Operette bestaat dit jaar 50 jaar waarin zij 49 complete operettes hebben uitgevoerd. Op 22 mei nemen zij deel aan een “Lentekriebels concert” met Ernst Daniël Smid en Anne-Mieke Ruyten in Theater Spant te Bussum. Het koor bestaat uit 40 leden met begeleiding van pianist Jorrit van der Ham.

Het programma na de pauze wordt verzorgd door “De Vlister Zangers” uit Haastrecht o.l.v. Leo Jongerius. Het koor bestaat uit zo’n 35 zangers en wordt begeleid door 2 accordeonisten, 2 gitaristen en een drummer. De Vlister Zangers zingen de sterren van de hemel. Zo wonnen zij op een landelijk shanty-/meezingfestival de 2e prijs.

 

Vooraf vanaf 19.45 uur samenzang van Oud-Hollandse liederen met orgelbegeleiding van Maas van Apeldoorn afgesloten met het zingen van het Wilhelmus.

 

Dankzij onze sponsors kunnen wij u deze avond aanbieden incl. een kopje koffie met een traktatie van Banketbakkerij Top’s Edelgebak en in de pauze een drankje met een hartige snack van Zeevishandel de Botter en Kwaliteitsslagerij van Loo.

 

Ter ondersteuning van het Oranjecomité vindt er een verkoopactie van tulpen plaats in diverse kleuren o.a. Oranje aan het eind van de avond. Per bos € 2.00 en drie bossen voor € 5.00.

 

Wilt u deze avond ook bezoeken, informeert u dan bij ons bestuurslid Jan Meeuwsen of er nog toegangskaarten beschikbaar zijn. (06-17580581) of email: [email protected]

 

Pag 1 Vlisterzangers Pag 1 Gooise Operette