Benefietborrel bij Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Foto: Berg & Bosch

BILTHOVEN – In het kader van het 3-jarig bestaan en om te laten zien hoe een ziekenhuis er uitziet als de patiënt echt centraal wordt gesteld, organiseert het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis op zondag 22 mei een benefietborrel.

Tijdens deze middag kunt u zien of u, structureel of eenmalig, iets voor het ziekenhuis zou willen en kunnen betekenen. Omdat het een zondag betreft heeft het ziekenhuis ook voor vermaak voor de kinderen gedacht.

Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis, gevestigd op het terrein van Berg en Bosch in Bilthoven, is een centre of excellence voor borstkankerzorg: snel-diagnostiek, operatie en reconstructie, chemotherapie, nabehandeling en psychosociale zorg is allemaal in huis beschikbaar. Het centrum onderscheidt zich door snelle diagnostiek en snelle interventies. Het multidisciplinaire team overlegt twee keer per dag. Op deze wijze worden onduidelijkheid of onnodige wachttijden voorkomen. Met een doorverwijzing van de huisarts kunnen patiënten vaak nog dezelfde dag bij het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis terecht voor onderzoek én uitslag.

U kunt zich aanmelden door een reactie te sturen naar [email protected]

De benefietborrel is 22 mei a.s. van 14:00 – 17:30 uur.