Kent u iemand die een lintje verdient?

Foto: Unknown

DE BILT – Elk jaar is er voor inwoners van de gemeente de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een Koninklijke onderscheiding. Kent u iemand die een lintje verdient? Dan kunt u tot 1 juli 2016 een aanvraag indienen.

Dinsdag 26 april jl. heeft burgemeester Gerritsen een aantal inwoners, van de gemeente De Bilt, verrast met een Koninklijke onderscheiding. De gelukkigen hadden zich allen op één of meerdere manieren langdurig en vrijwillig ingezet voor de maatschappij.

Kent u ook iemand waarvan u denkt dat die door vrijwillige activiteiten gedurende een reeks van jaren in aanmerking komt voor een lintje? Kijk dan voor informatie over hoe u een aanvraag in kunt dienen op www.debilt.nl en zoek op ‘lintje’.
Het is raadzaam de haalbaarheid van uw aanvraag, vóór het indienen bij de gemeente, te toetsen om teleurstelling te voorkomen. Neemt u hiervoor contact op met mevrouw Jaccomijn Hilligehekken van het bestuurssecretariaat van de gemeente De Bilt. Zij is aanwezig op maandag tot en met donderdag en bereikbaar op (030) 228 95 71 of [email protected]. Zij informeert u graag over de procedure en de benodigde formulieren.

Aanvragen voor de Lintjesregen van 2017, moeten worden ingeleverd vóór 1 juli 2016.