Geslaagde open dag voor CosMed Kliniek

Foto: CosMed Kliniek

BOSCH EN DUIN – Veel nieuwsgierige bezoekers bezochten afgelopen zaterdag de open dag van de CosMed Kliniek in Bosch en Duin.

De nieuwe kliniek voor plastische chirurgie opende haar deuren voor publiek. Vooral de rondleiding over het operatiecomplex was een succes. Gekleed in de juiste beschermende outfit mocht iedereen de verpleegafdeling en diverse ruimten bekijken; de operatiekamers zelf waren zichtbaar door de ramen van de grote OK deuren. ‘We hebben vele enthousiaste reacties ontvangen, voor ons is dit een prachtige start van de nieuwe kliniek’, aldus plastisch chirurg Carpentier Alting.

De CosMed Kliniek biedt cosmetische behandelingen op het hoogste kwaliteitsniveau en beschikt over een zeer ervaren team van specialisten, nieuwe polikliniek en twee volledig geoutillieerde Klasse 1 operatiekamers die aan alle wet- en regelgeving voldoen. Het team, bestaande uit plastisch chirurgen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten staan voor u klaar voor vrijwel alle lichaamscorrecties en huidbehandelingen. Ook voor ingrepen met een niet- cosmetische reden, bijvoorbeeld pijnklachten aan handen, polsen en voeten, kan men bij de CosMed Kliniek terecht.

Adres: Biltseweg 14
3735 ME Bosch en Duin

088 – 765 21 21
[email protected]