De Bilt viert Veteranendag

Foto: BHVN

DE BILT – Op vrijdag 24 juni viert de gemeente De Bilt de Nederlandse Veteranendag. De gemeente nodigt alle dienende en oud dienende oorlogsveteranen uit de zes kernen uit om naar het gemeentehuis van De Bilt te komen.

Om 16.00 uur vindt de ontvangst plaats op het gemeentehuis in Bilthoven. De veteranen worden om 16.30 uur welkom geheten door burgemeester Arjen Gerritsen. Aansluitend volgt een intermezzo. Rond 18.15 uur wordt een gezamenlijke maaltijd genoten en rond 19.45 uur sluit de burgemeester het programma af.

Voor wie?

Alle bij het Veteraneninstituut geregistreerde veteranen die woonachtig zijn in de gemeente De Bilt hebben een uitnodiging voor Veteranendag 2016 ontvangen. Niet alleen oud militairen, maar ook militairen in actieve dienst hebben recht op de veteranenstatus als zij hebben deelgenomen aan vredesoperaties in internationaal verband. Veteranen uit de gemeente De Bilt die geen uitnodiging hebben ontvangen zijn uiteraard ook van harte welkom.

Aanmelden voor Nederlandse Veteranendag 2016

Deelname is mogelijk na aanmelding, in verband met de organisatie en catering. U kunt zich aanmelden vóór 17 juni aanstaande bij Jaccomijn Hilligehekken via [email protected] of nummer (030) 228 95 71.