Panasj en Voetjebal binnenkort ook in Bilthoven en De Bilt

Foto: Chris van Heuveln

BILTHOVEN – Vanaf zaterdag 3 september 2016 openen Panasj en Voetjebal hun deuren ook in Bilthoven en De Bilt. Panasj is een hockeyschool en Voetjebal een voetbalschool voor kinderen.

Panasj hockeyschool is er voor kinderen van 3-10 jaar en Voetjebal is er voor kinderen van 2-5 jaar. Op een speelse manier komen de kids in aanraking met hockey of voetbal en geeft het hun een goede basis op het gebied van techniek, motoriek en coördinatie.

De succesformule van Panasj en Voetjebal breidt zich in rap tempo in Nederland uit. Hoog tijd dus om ook in Bilthoven en De Bilt te starten. Vanaf zaterdag 3 september 2016 worden Panasj trainingen aangeboden in de gymzaal van de Theresiaschool aan de Gregoriuslaan 4 in Bilthoven. De trainingen van Voetjebal vinden plaats in de mooie sportzaal Het Lichtruim aan de Planetenbaan 2 in Bilthoven.

Wat is Voetjebal en Panasj?

Bij beide sport-/speelconcepten leren peuters en kleuters op een speelse manier de basis van hockey en voetbal. De kinderen leren omgaan met de (stick en) bal, kleuren benoemen, synchroon tellen en symbolen herkennen en benoemen. De trainingen bevorderen de motoriek, maar bovenal gaat het om spelplezier en lol! De kinderen trainen samen met één van de ouders.

Hoe zien de trainingen eruit?

De trainingsgroepen worden ingedeeld op leeftijd en ervaring. De groepen zijn relatief klein. Dit garandeert een mate van persoonlijke begeleiding. En het brengt voor elke leeftijd nieuwe vaardigheden met zich mee. De trainingen bestaan altijd uit verschillende oefeningen en spelmethodieken, inclusief coole muziek.

Aanmelden

De trainingen zijn op zaterdagochtend. Bij veel aanmeldingen kunnen de trainingen ook doordeweeks en eventueel ‘s avonds plaatsvinden. Meer weten? Of wil jij je zoon/ dochter direct aanmelden? Ga dan naar de website.
Panasj: http://www.panasj.nl/PanasjAmersfoort.php
Voetjebal: http://amersfoort.voetjebal.nl/

Het volgen van een proefles is ook mogelijk.