75-jarige slachtoffer van straatroof

Foto: Thinkstock

BOSCH EN DUIN – Op zondagavond 17 juli vond een beroving plaats op de Mesdaglaan. Het slachtoffer raakte licht gewond.

Rond 23.00 uur liep het 75-jarige slachtoffer, een inwoonster van Zeist, vanaf de Panweg in de richting van de Mesdaglaan. Op de Mesdaglaan aangekomen, wordt zij plotseling van achteren op haar hoofd geslagen. Direct daarna voelt zij dat haar tas wordt afgepakt en verdwijnt de verdachte in onbekende richting. Het slachtoffer heeft de dader niet gezien of gehoord en heeft geen signalement kunnen verstrekken. De vrouw raakte lichtgewond aan haar hoofd en werd voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Na daar behandeld te zijn, mocht zij weer naar huis.

Oproep getuigen De politie stelt een onderzoek in en komt graag in contact met getuigen van de straatroof of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online melden. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl.