Prof. dr. W.H. Gispen tijdens 1e koopzondag aan ‘De tafel van Ike’

Foto: prof. dr. W.H. Gispen

BILTHOVENDe Bilthovense Boekhandel is voortaan elke eerste zondag van de maand vanaf 12 uur open. U kunt dan ook aanschuiven bij De tafel van Ike (15-16 uur), een informeel samenzijn met koffie en thee en een gast(spreker). De onderwerpen die aan bod komen, hebben betrekking op kunst en cultuur in brede zin. Reserveren is niet nodig.

Op 4 september bijt prof. dr. W.H. Gispen, voormalig rector magnificus van de Universiteit Utrecht, het spits af. Het onderwerp is de stad Utrecht. Gispen praat over Mijn stad – Utrecht door Gispen en Hermkens, het boek dat hij onlangs met de Utrechtse schilder Jeroen Hermkens maakte en op 1 september verschijnt.

De Tafel van Ike
Zondag 4 september
Aanvang 15.00 uur
Entree gratis

PKK9v5fVLWaI_O1Vg9r0DPteyN0oIPVHPrwjS2vjp5q37R4oAzz1zZ1tfDpobzEOmVObQ8XPn9v-Y1xXJWS4s9Qgu2rL1p0VbZut8S2qlLBVRe52ByR4rQ=s0-d-e1-ft-1