Steunpunt Mantelzorg De Bilt start campagne Een uit Duizenden

Foto: MENS de Bilt

DE BILT – Zaterdag 10 september is het campagneteam Een Uit Duizenden van Steunpunt Mantelzorg De Bilt van 12.00 tot 14.00 uur aanwezig op de Vrijetijdsbraderie van Marktdag De Bilt met een speciale actie:

  •  Mantelzorger, Een Uit Duizenden
    Je bent het, je wordt het of je hebt er straks een nodig: Mantelzorger, Een Uit Duizenden.

MENS De Bilt, de organisatie voor maatschappelijke ondersteuning, wil in contact komen met meer mantelzorgers. Daarom start in september de publiekscampagne Een Uit Duizenden. Uit cijfers blijkt namelijk dat een grote groep ‘verborgen’ mantelzorgers is. Bijvoorbeeld jongeren die voor een zieke ouder, zus of broer zorgen. Veertigers die de zorg voor hun ouder wordende ouders hebben. Lang niet iedereen ziet zichzelf als mantelzorger. Steunpunt Mantelzorg, onderdeel van MENS de Bilt, gaat actief naar deze specifieke groepen op zoek en met hen in gesprek. Wie zijn deze mensen? Waar hebben ze behoefte aan? De uitreiking van het Mantelzorgcompliment is onderdeel van de campagne. De campagne Een Uit Duizenden is gericht op bewustwording, waardering en ondersteuning.

Vrijetijdsbraderie De Bilt zaterdag 10 september 2016

Zaterdag 10 september vindt van 10.00 tot 16.30 uur de 8de editie van de Marktdag plaats rond de Dorpskerk in De Bilt. Op de Vrijetijdsbraderie vindt u het campagneteam Een Uit Duizenden met speciale acties, informatie en attenties.
De Vrijetijdsbraderie die aansluit op de Marktdag vindt u rond de Dorpskerk. Bij het campagneteam op 10 september kunt u een mantelzorger aanmelden (jezelf of iemand anders).
Mantelzorgers maken kans op een van de drie Een Uit Duizenden koffertjes gevuld met aandacht! In de koffertjes zit o.a. een tegoedbon van Restaurant PK in Bilthoven en twee vrijkaartjes voor een film naar keuze in Bioscoop Figi te Zeist!

Speciale actie-website Een Uit Duizenden

Op de speciale website van de campagne www.eenuitduizenden.nl vindt u meer informatie en kunt u zich als mantelzorger aanmelden door het invullen van een contactformulier. U wordt dan op de hoogte gehouden van alle campagne-activiteiten, het ondersteuningsaanbod van het Steunpunt Mantelzorg en u ontvangt waardering in de vorm van het Mantelzorgcompliment.