Fun-raisingavond voor HIP Foundation

Foto: HIP foundation

BILTHOVEN – Soms zit het even niet mee in het leven van een kind als gevolg van ziekte, ouders die gaan scheiden, of een verhuizing. De HIP Foundation zorgt dat kinderen, die even niet mee kunnen komen op school, een steuntje in de rug krijgen.

De foundation richt zich op kinderen uit groep 6 en 7, die tijdelijk onderpresteren en waarvan de verwachting is dat ze met een extra zetje weer op het juiste spoor komen. De foundation doet dat met een pakket van 12 remedial teaching-lessen. De kinderen worden aangemeld via school.

Hun lol kan ook uw lol zijn. De HIP Foundation kan de lessen alleen financieren met behulp van sponsoring. Speciaal voor de HIP Foundation heeft topcabaretier Coen Jutte een hilarische voorstelling gemaakt. Van de opbrengst van elk kaartje gaat de helft naar de HIP Foundation. Zo kunt u én een avond lol hebben én kinderen een steuntje in de rug geven. De Fun-raisingavond vindt 5 november plaats in het prachtig verbouwde PKN-gebouw, voorheen de Julianakerk, Julianalaan 42, Bilthoven. Voorafgaand aan de voorstelling bieden PK, Settlers en Ripassa een speciaal driegangen theatermenu aan voor € 35. Daarvan gaat € 5 gaat naar de HIP Foundation. Na de voorstelling is er gelegenheid om te swingen en te zingen in PK Kitchen en Bar.

Voor meer info over de fun-raisingavond klik hier.