Brandweer Groenekan redt gans

Foto: ©Aneo Mario Koning (fotokoning.nl)

De Bilt- De brandweer van Groenekan heeft vandaag een gans uit de vijver van het Boetzelaerpark van de dood gered.

De onfortuinlijke vogel was verstrikt geraakt in visdraad. Een brandweerman heeft een tak weggehaald en de gans bevrijdt. Daarna is het dier aan wal gebracht. Dat ging nog niet zo makkelijk, want het gestreste dier beet de hulpverlener in de arm. Omdat de gans uitgeput was, raakte de brandweerman niet gewond. Het vermoeide dier is meegenomen door de dierenambulance. Er wordt nog een weerhaak uit zijn snavel gehaald en daarna mag de gans aansterken bij de vogelopvang in Utrecht.

gans vast in visdraad brandweer red hem van door !! gans vast in visdraad brandweer red hem van door !! gans vast in visdraad brandweer red hem van door !! gans vast in visdraad brandweer red hem van door !! gans vast in visdraad brandweer red hem van door !! gans vast in visdraad brandweer red hem van door !! gans vast in visdraad brandweer red hem van door !! gans vast in visdraad brandweer red hem van door !! gans vast in visdraad brandweer red hem van door !! gans vast in visdraad brandweer red hem van door !! gans vast in visdraad brandweer red hem van door !! gans vast in visdraad brandweer red hem van door !! gans vast in visdraad brandweer red hem van door !! gans vast in visdraad brandweer red hem van door !! gans vast in visdraad brandweer red hem van door !! gans vast in visdraad brandweer red hem van door !! gans vast in visdraad brandweer red hem van door !! gans vast in visdraad brandweer red hem van door !!

Bewaren

Bewaren