Europees kampioen panna Mo Boutaka geeft 24 september show tijdens Werelds Feest Bilthoven

Foto: Mo Boutaka

BILTHOVEN – Het werelds feest in Bilthoven op 24 september a.s. is een evenement van zien, beleven, genieten, proeven, ontmoeten en doen. Het is een evenement waar winkelen, horeca, muziek, cultuur, sport en creativiteit hand-in-hand gaan. Voor een wereldse sportbeleving komt er op het grasveld bij de Kwinkelier een pannaveld.

Mo Boutaka

Panna wordt overal ter wereld gespeeld. Het is een razendsnelle vorm van straatvoetbal waarbij het poorten van je tegenstander het ultieme doel is. Niemand minder dan Europees kampioen panna Mo Boutaka komt 24 september naar Bilthoven om een flitsende freestyle show te geven. De tricks en skills van Mo Boutaka zijn internationaal befaamd. Zijn panna’s zijn onovertroffen en hebben hem vier maal de titel Nederlands Kampioen opgeleverd. In 2012 werd hij de eerste Europees Kampioen panna KO

Het door de benen spelen van de bal is voor een pannaspeler het ultieme doel en Mo Boutaka beheerst dat kunstje tot in de finesses…

Wie durft? 1-op-1?

Wat is er nou mooier dan zelf te mogen spelen tegen een van de beste straatvoetballers van de wereld? Naast een demonstratie daagt Boutaka het publiek ook uit voor een een-op-eentje en is er aansluitend een korte gelegenheid voor een meet & greet.

Dol jij hem? Of dolt hij jou?

Het pannaveld ligt op het grasveld aan het eind van het Uilenpad en is geopend van 13:00 – 16:00. De sportcoaches van MENS de Bilt zijn er gedurende de gehele periode om het panna-evenement te begeleiden. De gehele middag worden er ‘wedstrijdjes’ gespeeld en kunnen panna-virtuozen hun trucs aan de buitenwereld tonen.  Boutaka is er van ca. 14:00 – 15:00 uur. Wil je kans maken op een 1-op-1 met Mo Boutaka? Zorg dat je op tijd bent . Toegang en deelname zijn gratis.