8 oktober vrijwilligersbanenmarkt in Restaurant Bij de Tijd

Foto: MENS de Bilt

DE BILT – Het Rode Kruis, Humanitas, de Wereldwinkel, de Voedselbank: samen met zo’n dertig vrijwilligersorganisaties presenteren zij zich zaterdag 8 oktober in Restaurant Bij de Tijd in De Bilt. Iedereen die nieuwsgierig is naar vrijwilligerswerk is welkom om langs te komen tussen 11 en 13 uur, de koffie staat klaar!

Tijdens de vrijwilligersbanenmarkt kunt u in gesprek of een indruk krijgen wat er allemaal te doen is in gemeente De Bilt. Wie zijn de mensen achter de maatschappelijke organisaties en hoe is de sfeer? Deze bijeenkomst biedt een uitgelezen kans om in een korte tijd veel organisaties, projecten en mensen te ontmoeten. Natuurlijk wordt er deze dag door Restaurant Bij de Tijd ook goed voor de inwendige MENS gezorgd.  De Vrijwilligersbanenmarkt wordt georganiseerd door de vrijwilligerscentrale van MENS De Bilt.

Last-minute beslissende organisaties kunnen zich nog tot 30 september aanmelden bij [email protected] Bezoekers hoeven zich niet aan te melden en kunnen (gratis) langs komen in Restaurant Bij de Tijd.

schermafbeelding-2016-09-28-om-18-31-03

Bewaren

Bewaren