Beestenboel in Galerie Mi

Foto: Babette Degraeve
BILTHOVEN – In Galerie Mi is het tot en met zaterdag 8 oktober nog een beestenboel.
Niet alleen kleurrijke dierenschilderijen van Erik Zwezerijnen maar ook een spuwende bronzen lama en verschillende bronzen powerpups van Babette Degraeve. Ook “wilde dieren” zoals nijlpaarden, ijsberen, olifanten en struisvogels van keramiek of gegoten in neolith van Marjoke Reinink. Wie niet zo van dieren houdt  komt ook prima aan bod. Er zijn stoere koppen gehakt uit harde steen van Stefan Kuijken, prachtige verstilde landschappen van Bram van Baalen en natuurlijk de figuratieve schilderijen van Mirande Waterlaat zelf.
Zaterdag 8 oktober 2016 van 14.00 tot 17.30 is de finissage in Galerie Mi. Dan bent u van harte welkom om onder het genot van een drankje en hapje deze prachtige kunst te bezichtigen voor de laatste keer in Galerie Mi. De kunstenaars zullen aanwezig zijn om hun werk toe te lichten.
Galerie Mi is altijd tijdens de expositieperiodes open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 17.30 uur en natuurlijk ook op afspraak. Noteer vast in uw agenda op zondag 30 oktober 2016 van 14.00 tot 17.30 uur vernissage met wederom zes verschillende kunstenaars. Galerie Mi, Beethovenlaan 13 in Bilthoven www.galeriemi.nl