Extra gezellig in Combibad Brandenburg

Foto: Zwembad Brandenburg

BILTHOVEN –  De herfstvakantie staat voor de deur en dat betekent, dat het met de zwemvierdaagse extra gezellig is in het zwembad aan de Brandenburgerweg in Bilthoven. En omdat het binnenbad jarig is, gaat er een feestweek vooraf aan de vakantie.

Feestweek

Van 8 tot en met 14 oktober trakteert het zwembad de hele week op gratis koffie met cake. De kinderen, die in die week zwemles hebben, mogen in pyjama zwemmen. En meedoen aan de kleurplaatwedstrijd betekent kans op een leuke prijs. Voor de grotere zwemmers is er dinsdag 11 en donderdag 13 oktober tussen 7.00 en 10.00 uur een ontbijt.

Zwemvierdaagse

Van maandag 17 tot en met donderdag 20 oktober kan jong en oud tussen 16.00 en 20.00 uur mee doen aan de zwemvierdaagse. Afhankelijk van uw leeftijd zwemt u 250 of 500 meter per dag. Een afgestempeld kaartje levert een mooie medaille op. De kosten bedrag € 7,50 en een inschrijfformulier krijgt u bij de receptie van het zwembad. Tijdens de vierdaagse kunt u recreatief blijven zwemmen in het instructiebad en de glijbaan blijven gebruiken.

Alle reden dus om het Combibad Brandenburg te komen feliciteren met het 40-jarige binnenbad. Kijk voor meer informatie op www.debilt.nl/zwembad.