Lions Club Bilthoven 2000 verkoopt wederom kant-en-klare kerstbomen voor het goede doel

Foto: Lions Club Bilthoven 2000
BILTHOVEN – 17550 kaarsvetsterren, 650 snoeren met led-verlichting, 650 Picea Conica’s, heel veel helpende handjes én enthousiaste Lions-dames en 2 goede doelen; de jaarlijkse kerstbomenactie van Lions Club Bilthoven 2000 is weer van start gegaan!
De sierlijke kerstboompjes met handgemaakte kaarsvetsterren en verlichting van de Lions-dames uit Bilthoven zijn al jaren een begrip in Bilthoven en omgeving. Wat jaren terug begonnen is als een kleine actie is inmiddels uitgegroeid tot een zeer succesvolle jaarlijkse eindejaarsactie voor particulieren én bedrijven. Jarenlang vervaardigden de Lions-dames  de sterrendecoratie van gesmolten kaarsvet in hun eigen keukens. Sinds 3 jaar wordt dit werk uitbesteed aan Abrona in Zeist. Abrona is een huis voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Waren het vorig jaar nog ruim 16000 sterren. Dit jaar werd de productie opgeschroefd naar 17550 sterren.
Elk jaar kiezen deze enthousiaste Lionsdames  een of meerdere goede doelen voor hun kerstbomenactie. Dit jaar gaat de opbrengst van de actie naar de Kinderhospice Zonnacare in Den Dolder en Stichting Jarige Job (verspreid door de Voedselbank).
De ca. 90 cm hoge kerstboompjes worden met kluit, in een zwarte pot, kant en klaar opgetuigd met witte kaarsvetsterren aan lintjes en lichtjes erin voor € 25,00 verkocht. Met de aankoop van dit sfeervolle kerstboompje steunt u de 2 hierboven genoemde goede doelen.

Bestellen kan u via het e-mailadres: [email protected] of via het telefoonnummer 06 19 49 63 18
 

Let wel: op=op. Zorg dat u niet teleurgesteld wordt en bestel uw boompje(s) per ommegaande.