Irene verliest van hekkensluiter

Foto: Ron Beenen

BILTHOVEN – Vooraf was duidelijk dat dit een belangrijke wedstrijd was. Aspasia is hekkensluiter en Irene staat een plaats daarboven.

Na een korte warming-up begonnen Irene sterk aan de wedstrijd. De mannen van Irene waren gefocust. De service druk lag hoog en aan het net waren de Irene mannen scherp. Irene liepen snel uit en Aspasia kon het niet bijbenen (25-12). De tweede set was spannender. De aanval van Aspasia kwam langzaam op gang. Dit zorgde voor problemen bij Irene. Aan het einde van de set spande het erom. Met een goede service serie en blok trok Irene dit recht en won alsnog de set (25-23).

In de derde set liep Irene een achterstand van 2-11 knap in. Het lukte echter niet om de set te winnen. Het mankeerde aan de passing en het spel van Irene werd rommeliger. Aspasia benutte dit ten volle en won de set. 21-25
Onzeker begon Irene aan de 4e set. Een opsteker voor Irene was een service serie van Matthijs Agterberg, die de setstand redelijk recht trok. Het was niet genoeg en Aspasia won (14-25). De laatste set haperde het spel van Irene nog steeds en men verloor deze set nipt (13-15).

Er zit een opgaande lijn in het spel van de Irene mannen. Met vertrouwen ziet men de komende wedstrijden tegemoet. Op zaterdag, 5 november om 15.00 u speelt Irene H1 in Noordwijk tegen NOVO H1, die 4e staan op de ranglijst.