Mantelzorger opgelet, uw mening telt!

Foto: Steunpunt Mantelzorg De Bilt

DE BILT – Mantelzorgers zijn onmisbaar en van onschatbare waarde. Om meer mantelzorgers te bereiken, passende ondersteuning te bieden en te waarderen, wil het Steunpunt Mantelzorg graag in gesprek met mantelzorgers.

Uw mening telt!

Graag nodigen we mantelzorgers uit om mee te praten over ondersteuning en waardering van mantelzorgers.

Daarom organiseren we in november twee Rondetafelgesprekken. En wel op:

– Maandag 14 november van 14.00 tot 16.00 uur in Bij De Tijd*

– Dinsdag 22 november van 19.30 tot 21.30 uur in Bij De Tijd*
* Restaurant Bij de Tijd – Professor Doctor H. Kamerlingh Onnesweg 14, 3731 KH De Bilt

Mantelzorger, Een Uit Duizenden

MENS De Bilt, de organisatie voor maatschappelijke ondersteuning, is in september gestart met de campagne ´Een Uit Duizenden´ om in contact te komen en in gesprek te gaan met meer mantelzorgers. Uit cijfers blijkt namelijk dat er een grote groep ‘verborgen’ mantelzorgers is. Bijvoorbeeld jongeren die voor een zieke ouder, zus of broer zorgen. Dertigers en veertigers die de zorg voor hun ouder wordende ouders hebben. Lang niet iedereen ziet zichzelf als mantelzorger. Herkent u zich in deze beschrijving? Zorgt u langdurig voor een partner, ouder, kind, familielid of buur? En wilt u graag meepraten over hoe de ondersteuning aan en waardering van mantelzorgers er in gemeente De Bilt uit moet zien? Dan gaan we graag met u in gesprek!

Aanmelden Rondetafelgesprek

Heeft u interesse om mee te praten aan één van deze twee tafels, meldt u dan bij het Steunpunt Mantelzorg De Bilt. Dat kan door een mail te sturen aan [email protected] of telefonisch contact op te nemen op 030-7271556 of 06-13071129. Aan elke tafel kunnen maximaal 15 mantelzorgers meepraten. Het Steunpunt Mantelzorg De Bilt organiseert deze rondetafelgesprekken in samenwerking met het Expertisecentrum Mantelzorg.