90 Jarige Brandweerharmonie dakloos?

Foto: Brandweerharmonie Bilthoven

BIlTHOVEN – De Brandweerharmonie Bilthoven is een amateur muziekvereniging die bestaat uit blaasmuzikanten en een drumband. Al 90 jaar, geven zij diverse concerten, verzorgen ze bij allerlei evenementen straatoptredens en zijn ze een graag geziene gast bij taptoes in binnen-, en buitenland. Allicht heeft u de afgelopen jaren een optreden van hen bijgewoond.

Dit alles kan natuurlijk niet zonder frequent oefenen. Na jaren in een basisschool te hebben gerepeteerd werd deze verbouwd waarna de Brandweerharmonie onderdak aangeboden kreeg in de brandweerkazerne. Helaas wordt de kazerne op korte termijn ook verbouwd en er zal geen plaats meer zijn voor het orkest. Zestig enthousiaste muzikanten dreigen dakloos te worden.

Heeft u, uw bedrijf, organisatie of vereniging een grote ruimte die elke vrijdagavond leeg staat? Een plek waar de Brandweerharmonie een aantal instrumenten kan opslaan die niet elke week meegenomen kunnen worden? Wellicht dat u de muzikanten aan een nieuwe ruimte kan helpen waar ze wekelijks kunnen repeteren. Het zou fantastisch zijn wanneer de harmonie hun negentig jarig jubileum kunnen afsluiten in de wetenschap dat ze, ook in de toekomst, een dak boven hun hoofd hebben.

Het motto van de harmonie is ‘samen is leuker’! Wilt u samen met hen de toekomst in en met hen prachtige concerten mogelijk maken? Heeft u, of kent u, de ruimte die ze zoeken? Neem dan contact met de Brandweerharmonie op ([email protected]).