Waar is Mitzie?

Foto: Mitzie

BILTHOVEN – Hondje Mitzie wordt sinds vrijdag 11 november vermist. Het dier was op bezoek in Baarn en is er daar vandoor gegaan. Ze is al meerdere keren gesignaleerd in Bilthoven maar tot op heden nog niet verenigd met haar baasje.

Het teefje komt oorspronkelijk uit Amsterdam en is dus niet in haar vertrouwde omgeving. Mensen kunnen haar herkennen aan een rood tuigje dat ze draagt. Mitzie is een Tibetaanse terriër (kruising) en heeft halflang grijs haar dat nu zwart kan zijn door de modder.

Wat het lastig maakt is dat er 2 hondjes zoek zijn… Mitzie én Bella in dezelfde regio. Bella lijkt op afstand iets op Mitz alleen zij is wit van kleur en heeft geen staart. Bella heeft geen tuigje Mitz had die wel. “Maar we weten niet of ze dat nog draagt (kan zijn afgevallen). Ingewikkeld allemaal. Probeert u ajb het verschil te onderscheiden!”, verzoekt de eigenaresse op haar facebookpagina.

Hondje Mitzie is een runner en legt enorme afstanden af. Het advies is niet achter haar aan te gaan, maar te bellen met 06 53239521, zodat de professionele instanties hun werk kunnen doen.

1479115017_480