Blond Indians met GMC Pick-up en proeverij bij BienB

Foto: Blond Indians

BILTHOVEN – A.s. zaterdag niet alleen Zwarte Pieten in de Kwinkelier maar ook Blond Indians.

Blond Indians is een Nederlands bedrijf en staat bekend om zijn stoere denim kookschorten, Blond Indians bier en eigen Super Olive Oil. De nieuwe conceptstore BienB in de Kwinkelier is een van de verkooppunten van dit hippe lifestyle merk.

Proeverij

A.s. zaterdag 26 november rijdt Blond Indians haar stoere GMC pick-up bij Bienb voor en organiseert vanaf 12:00 uur i.s.m. BienB een gratis olijfolie proeverij.

De super Olive Oil van Blond Indians wordt geperst van 100% Arbequina olijven, een klein olijfje van origine afkomstig uit Tarragona, Noordoost Spanje. De smaak van de Super Olive Oil is zacht, fris en fruitig met een hint van appel. De olie is heerlijk over salades, visgerechten of puur om te dippen met een broodje. Het Spaanse ministerie van Landbouw heeft deze olijfolie al 4 jaar uitgeroepen tot beste Extra Vergine Olijfolie van Spanje. De olijfolie is verpakt in een lucht- en lichtdicht blik; geïnspireerd op de oude motorolie blikken: stoer, strak en fris.

Het gehele assortiment van Blond Indians is te koop bij BienB. De robuust en functioneel vormgegeven producten zijn stuk voor stuk leuk om cadeau te doen of om zelf te houden. Met Sinterklaas en Kerstmis voor de deur, des te meer reden om zaterdag naar BienB in de Kwinkelier te komen.