Elfen in Bilthoven

Foto: Unknown

BILTHOVEN – Sprookjesachtige figuren vandaag in Bilthoven Centrum.

Vanmiddag rond de klok van 13 uur zullen 2 kerstelfen het Kersthuis in de Kwinkelier openen. Na vertrek van Sinterklaas heeft de Kerstman besloten zijn intrek in pand te nemen. Afgelopen week is er hard gewerkt om van het pakjeshuis een kersthuis te maken. Met de opening van het kersthuis wordt een gezellige kerstperiode vol met activiteiten en verrassingen in Bilthoven Centrum/de Kwinkelier ingeluid.

Vanaf 12:30 uur zal het koor Close Focus het centrum met hun zang in kerstsfeer dompelen. Op meerdere plekken zullen zij klassiek en modern kerstrepertoire ten gehore brengen. Hun muzikale optocht eindigt bij het kersthuis. Publiek wordt van harte uitgenodigd gezellig mee te lopen en getuige te zijn van de opening van het kersthuis.

Op het plein in de Kwinkelier prijkt sinds een paar dagen een 8,5 meter hoge kerstboom. Rondom de boom staan (vandaag) een paar tafels en banken om plaats aan te nemen voor een praatje, een rustmomentje of om een kopje koffie of thee te drinken. Vandaag kan het publiek tussen de middag ook proeven van de erwtensoep van slagerij Middelaar.

Kersthuis

In het kersthuis zijn op zaterdag, woensdagmiddag en op koopzondag 18 december allerlei leuke activiteiten voor kinderen. Vandaag kunnen kinderen gratis een kerst glittertattoo laten zetten. In het kersthuis staat ook een koffie-apparaat. Voor 1,- euro kunt u hier een kopje koffie of thee nemen.

15320392_858282064274162_2135507938_n1-kopie