Kerstelfen en Close Focus brengen Bilthoven Centrum in kerstsfeer

Foto: (c) Aneo Mario Koning - Fotokoning

BILTHOVEN – Gezelligheid en sfeer staan in de donkere dagen voor kerstmis bij de ondernemers in Bilthoven Centrum/de Kwinkelier voorop. Gezamenlijk organiseren zij tot aan de kerst allerlei activiteiten voor een gezellige kerststemming.

Het a-capellakoor Close Focus zorgde afgelopen zaterdag al voor een kerstsfeer door op verschillende locaties kerstliedjes te zingen. Het toegestroomde publiek genoot er zichtbaar van. Al zingend wandelde het muzikale gezelschap de Kwinkelier in om bij de 8,5 meter hoge kerstboom op het plein ontvangen te worden door 2 kerstelfen.

Kersthuis

De kerstelfen waren naar de Kwinkelier gekomen voor de opening van het kersthuis. Na het vertrek van Sinterklaas heeft de kerstman besloten zijn intrek te nemen in het pand naast de Hema. De afgelopen week is het pand van pakjeshuis gerestyled naar een heus kersthuis. Het tijdelijk onderkomen van de kerstman is op zaterdag, woensdagmiddag en koopzondag geopend voor jong en oud. Voor de kinderen zijn er allerlei activiteiten te doen en voor volwassenen is het leuk om even binnen te lopen voor een kijkje en kopje koffie of thee. A.s. woensdag is het kersthuis van 14:00 – 18:00 uur geopend en kunnen kinderen gratis kerstkransjes komen versieren. Zondagmiddag 18 december komt  Chloe’s Toverkast in het kersthuis op visite. Chloe’s toverkast is bekend van tv en een zeer geliefd personage bij het jongere publiek.

Vanaf vrijdag t/m zondag zijn er tal van activiteiten en verrassingen gepland. Vrijdagavond 16 december komt de kerstman naar Bilthoven voor een kinderlichtjestocht door het centrum. Zondag 18 december zijn de meeste winkels van 12 tot 17 uur geopend. Zaterdag en zondag is er live muziek en op zondag rijdt er ook een kersttreintje  waar men gratis in kan stappen.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren