CDA-Fractie De Bilt-Maartensdijk start fractiespreekuur

Foto: CDA

DE BILT – Met ingang van 2017 begint de CDA-Fractie De Bilt-Maartensdijk met een fractiespreekuur. Het fractiespreekuur zal elke tweede dinsdag van de maand tussen 20.00 en 21.00 uur gehouden worden in café Joos, Hessenweg 1 in De Bilt.

Raadslid Martijn Koren: “In 2014 heeft het CDA in de coalitiebesprekingen met succes gepleit voor een wethouderspreekuur. Het wethouderspreekuur is een groot succes en geeft inwoners van onze gemeente een mooie kans om direct in gesprek te gaan met het gemeentebestuur. Het is voor de CDA-Fractie De Bilt-Maartensdijk dan ook een logische stap om te starten met een fractiespreekuur”.

Wij willen de kans bieden aan inwoners om met het CDA in gesprek te gaan over zaken die hen bezighouden. De fractie wil op deze manier een laagdrempelige manier creëren om zaken bespreekbaar te maken. Alle onderwerpen zijn bespreekbaar en hoeven zich niet te beperken tot actuele zaken. Om het simpel en toegankelijk te maken hebben wij er voor gekozen om het fractiespreekuur op een vast moment en een vaste plek te houden.

Het eerste fractiespreekuur is op dinsdag 10 januari, aanmelden is niet nodig.