Na de pasen gratis naar Dierenpark Amersfoort

Foto: Cassant

BILTHOVEN – Wees loyaal, koop je paasinkopen lokaal en maak kans op 4 gratis entreekaarten voor Dierenpark Amersfoort inclusief parkeermunt.

Vrijdag 14 april en zaterdag 15 april is het extra aantrekkelijk om paasinkopen in Bilthoven Centrum/de Kwinkelier te doen.

Ruim 90 winkels en restaurants telt het centrumgebied. Het winkel- en horeca-aanbod is divers en bestaat uit een mix van landelijke ketens en kleine zelfstandige en lokale ondernemers. Al die winkels maken Bilthoven Centrum/de Kwinkelier de ideale plek voor al uw paasinkopen, als ook om heerlijk te slenteren, te shoppen en aansluitend te lunchen, borrelen of dineren.

Om u welkom te heten heeft het gehele winkelgebied vandaag en morgen een feestelijke uitstraling; de gele lopers worden voor u uitgelegd en ballonnen zorgen voor een extra vrolijk accent bij de entrees.

Speur- en winactie

Tijdens deze twee dagen voor Pasen wordt een aantal leuke acties georganiseerd waaronder een speurtocht voor kinderen en een winactie. Naast veel prijzen van de locale ondernemers maakt u kans op 4 gratis entreebewijzen voor Dierenpark Amersfoort. Het enige dat u hoeft te doen is 5 stempels/stickers te sparen van 5 verschillende winkels.

Paaseitjes zoeken

Niet alleen de ondernemers heten u 14 en 15 van harte welkom. Ook de paashaas. Op zijn paasbest hopt hij vrijdagmiddag en zaterdag gezellig door het centrum en de Kwinkelier en deelt paaseitjes uit. Natuurlijk mag iedereen met hem op de foto. Zaterdagochtend in alle vroegte gaat hij paaseitjes verstoppen. Waar in het centrum is nog een geheim. Hij wacht alle kindjes en hun (groot)ouders rond de klok van 11 uur op bij Bubbles & Blessings. Het paaseitjes zoeken begint om 11:15. Vergeet je paasmandje niet!