Exclusief netwerken in Bosch en Duin

Foto: BHG

Bosch en Duin – Donderdag 18 mei jongstleden vond in de tuin van de Hoefslag in Bosch en Duin de tweede editie plaats van ‘de Tuinborrel’; hét exclusieve netwerkevent van de regio. De Tuinborrel werd officieel geopend door Sander Jansen, wethouder van Werk, Economie, Ruimte en Sport van de Gemeente Zeist. Anne-Marie van Leggelo, de bekende etiquette- en imago-deskundige was spreekstalmeesteres.

 
De Tuinborrel werd officieel geopend door wethouder Sander Jansen. In zijn speech sprak hij zijn waardering uit voor ondernemers die durven. “We wonen in een van de beste economische regio’s en dan moet je soms ook tegendraads durven zijn” aldus de wethouder.
 
Gasten uit het bedrijfsleven, de politiek en maatschappelijke organisaties waren rijk vertegenwoordigd. Marco Peek van BHG en de Hoefslag kijkt terug op een succesvol event: “Het is uniek om met zo’n mooie groep ondernemers uit verschillende bedrijfstakken bijeen te komen en het zakelijke en aangename te combineren!”
 
Dertien bedrijven uit de regio zijn als partner betrokken bij de Tuinborrel. Zo’n 200 genodigden kwamen bijeen bij de Hoefslag om met elkaar te netwerken. Uiteraard onder het genot van mooie wijnen en verfijnde gerechten uit de keuken van het met een Michelinster bekroonde restaurant.
 
Deelnemende partners van de Tuinborrel 2017 waren:
Paardekooper Private InsuranceNassau MakelaarsEkris BMWForza Asset ManagementVisser & VisserW-3Driessen FoodHeinekenUBN UitzendbureauRabobank Utrechtse HeuvelrugSchaap & CitroenBHGde Hoefslag