Heb jij al een zeepkist?

Foto: Maarten van Haaff

BILTHOVEN – Wil je op zaterdag 10 juni ook met je zeepkist van de helling af, dan is nu het moment voor actie!

 Team Shark, Bamboo Bill, De Goudse Kaaskoppen en Bende van Ellende. Zo maar een aantal teams dat zich al inschreef voor de Biltse Zeepkistenrace. Het ene team wat meer ervaren, het andere kersvers op de baan. Gaan ze voor snelheid of komen ze aan de start in de mooiste zeepkist die we ooit hebben gezien?

Dus lap je oude zeepkist op of bouw een nieuwe! Je kunt natuurlijk je skelter leuk versieren. Maar met een stapel plankjes, wielen en wat doorzettingsvermogen kom je zomaar in een uniek exemplaar aan de start. Heb je weinig tijd of creativiteit? Kijk dan eens op marktplaats voor een geschikte kist of vraag de organisatie om een leenkist via het contactformulier op www.biltsezeepkistenrace.nl .

Schrijf je in en krijg ook onbeperkt toegang tot de stormbaan!

Dit jaar wordt er in het kader van het Kids Festival ook een stormbaan opgebouwd. En als deelnemer aan de zeepkistenrace krijg je onbeperkt toegang tot deze stormbaan. Een extra reden om je snel in te schrijven!

Heb je je nog niet ingeschreven? Doe dat dan nu snel alsnog via de website! Vraag meteen klasgenoten hetzelfde te doen. Want met meer kisten maak je meer kans op de scholenprijs! Gaat de prijs dit jaar weer naar De Werkplaats?