Fun en educatie tijdens Maltha SummersCool

Foto: Maltha Studiecoaching

BILTHOVEN – Verworven kennis op peil houden, schoolachterstanden aanpakken en/of nieuwe vaardigheden de komende weken bijleren? Een taalworkshop zodat je in de vakantie een woordje Spaans, Frans of Engels mee kan praten? Maar wel op een leuke en leerzame manier?!

Ook dit jaar organiseert Maltha studiecoaching tijdens de zomervakantie weer de Maltha SummersCool. De SummersCool bestaat uit verschillende zomercursussen/workshops voor leerlingen in het basis- én voortgezet onderwijs.

Leuk en leerzaam

Tijdens de Maltha SummersCool krijgen leerlingen die baat hebben bij wat extra uitleg en ondersteuning, dat steuntje in de rug waardoor ze gemotiveerder en zelfverzekerder aan het nieuwe schooljaar kunnen beginnen. Er is veel individuele aandacht en begeleiding. De lessen worden gegeven door vaste studiecoaches. Maltha SummersCool is zowel ‘fun’ als educatief en het draait veelal om doen. Zo leren kinderen bijvoorbeeld tijdens de cursussen rekenen ‘Ik lach me een breuk en meten is weten’ en mindmappen ‘Orde in de chaos’ op allerlei manieren en spelenderwijs binnen- en buitenshuis hun rekenvaardigheid en planvaardigheid te verbeteren.

Discount/réduction/descuento

Is uw zoon e/o dochter eerst een paar weken thuis alvorens u op vakantie gaat ? Maltha SummersCool biedt ook taalworkshops. De workshops Spaans, Frans en Engels op vakantie zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen die het leuk vinden om tijdens hun vakantie zelf ook wat in het Spaans, Frans of Engels te kunnen zeggen.

In het kader van het 35-jarig bestaan van Maltha studiecoaching ontvangt u 35 euro korting op een van onze cursussen/workshops tijdens de zomervakantie, mits u uw zoon/dochter voor 20 augustus 2017 heeft aangemeld. Zie voor meer informatie www.malthastudiecoaching.nl/acties-en-kortingen/ of bel met 030-2293579.

Het volledige aanbod van de Maltha SummersCool vindt u op www.malthastudiecoaching.nl/cursussen

Maltha SummersCool is de gehele zomervakantie geopend en vindt plaats op de vestiging in Bilthoven (Soestdijkseweg Zuid 244)