Eet & Beleef bij Landwinkel de Groenekan

Foto: Landwinkel de Groenekan

GROENEKAN – De afgelopen jaren organiseerde Landwinkel de Groenekan aan de Nieuweweteringseweg in Groenekan al 4x eerder een open dag. Voor de lustrum-editie kiezen ze dit jaar echter voor een andere opzet. Aanstaande zaterdag 24 juni vindt onder de naam Eet & Beleef een zomermarkt plaats.

Naast een rondleiding door het bedrijf kan men ook slenteren langs diverse kramen en foodtrucks met allemaal (h)eerlijke producten zoals een Zeeuwse hotdog van de ketchupfabriek en een heerlijk biologisch patatje van de frietfiets. En natuurlijk ontbreken de eigen jammen en het boerenschepijs ook niet.

Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten: knuffelen met dieren, op het springkussen, skelter rijden op het skelter parcours, ponyrijden, schminken…..

Er is ook een kleurwedstrijd. De kleurplaat is via de facebookpagina te downloaden of kan in de winkel opgehaald worden. Alle kinderen die de kleurplaat zaterdag de 24e juni ingekleurd inleveren krijgen een aardigheidje. Voor degene die de kleurplaat het mooist heeft ingekleurd ligt er een mooie prijs te wachten.

Eet & Beleef! bij Landwinkel de Groenekan wordt op 24 juni gehouden van 10.00 tot 17.00 uur. Het evenement is gratis toegankelijk en biedt vermaak voor jong en oud. Het adres is Nieuweweteringseweg 139 in Groenekan.