Gitaarlessen in de vertrouwde omgeving van thuis

Foto: Unknown
BILTHOVEN – Is uw kind een gitaar- of zangtalent (in de dop) en wilt u hem/haar hierin verder laten ontwikkelen? Speelt uw kind al gitaar en/of schrijft hij/zij eigen nummers maar loopt hij/zij vast met het vinden van een akkoordenschema of juiste melodielijn? Ziet u op tegen het halen en brengen naar muziekles?
Gitaarles aan Huis de Bilt leert kinderen en jongvolwassenen middels praktijkgerichte gitaarlessen en in de vertrouwde omgeving van thuis de essentiƫle basisvaardigheden en eigen creativiteit te gebruiken. Op leuke en enthousiaste wijze leren ze bekende nummers te spelen; van kinderliedjes tot aan de nieuwste popsongs. Naast gitaarles geeft Gitaarles aan Huis de Bilt ook zangles o.b.v. live gitaarspel.
Gitaarles aan Huis kent vele voordelen. Een proefles behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie
0643237500

Reacties