Bilthoven krijgt grootste kinderkledingwinkel van Nederland

Foto: KGG

BILTHOVEN – Vrijdag 1 september om 13:00 uur wordt aan het Vinkenplein in Bilthoven de grootste kinderkledingwinkel van Nederland geopend.

De Kinderkleding Groep, bekend van online kinderkledingwinkels Kinderkleding.nl, Kinderkleding-tekoop.nl en Happybee.nl opent dan onder de merknaam The Kids Republic haar eerste fysieke megastore. De winkel biedt plaats aan meer dan 100 merken waaronder VESPER, Retour, Vingino, Ninni Vi, Z8, LOOXS, FLO en Bellerose, voor newborn tot aan tieners binnen de maten 52 tot en met 188. Op interactieve in-store bestelzuilen zijn er tevens additionele merken beschikbaar. Deze kunnen tevens worden gebruikt om complementerende kledingstukken te bestellen waarvan de juiste maat zich niet in de winkel bevindt. De klant kan ervoor kiezen om deze kosteloos naar huis opgestuurd te krijgen of deze in de winkel op te halen waar het de volgende ochtend voor haar/hem klaarligt.
Met The Kids Republic speelt de Kinderkleding Groep in op de trend dat grote online bedrijven het fysieke kanaal bedienen omdat winkels hen in staat stellen om ook de klant te bereiken die de wens heeft om kleding te voelen en te passen voordat hij/zij tot aankoop overgaat. Uit studies is tevens bekend dat de fysieke aanwezigheid de online groei in het verzorgingsgebied stimuleert.