Woningoverval in Bilthoven – getuigen gezocht

BILTHOVEN – In de nacht van woensdag 20 op donderdag 21 september heeft er een woningoverval plaatsgevonden op de Frans Halslaan in Bilthoven. De recherche doet onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

Rond 04.00 uur drongen twee overvallers de woning binnen en bedreigden de bewoners, die op dat moment lagen te slapen. De daders gebruikten geweld en gingen er met diverse goederen vandoor. In de omgeving werd direct een zoekactie gestart naar de overvallers, die er op een scooter vandoor gingen. De twee mannen werden ondanks de zoekactie niet meer aangetroffen. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis gebracht te worden. Op dit moment doen rechercheurs en specialisten van Forensische Opsporing onderzoek in de woning en is de omgeving afgezet.

De twee overvallers hadden donkere kleding aan en gingen er op een scooter vandoor. Mogelijk zijn ze weggereden in de richting van de Hobbemalaan. Bent u getuige geweest en heeft u iets gezien of gehoord afgelopen nacht? Of heeft u in de dagen voorafgaand aan deze overval daar in de omgeving verdachte personen gezien? Geef u informatie dan door via het tipformulier op politie.nl of bel 0900-8844.

Reacties