E-bike ervaren?

Foto: Jaarbeurs

E-bikes worden steeds populairder. Niet verwonderlijk, want je axiradius op de fiets wordt er een stuk groter mee. Maar: de bomen en het bos. Welke moet je kiezen? De E-bike Xpercience in de Jaarbeurs begin maart maakt je wegwijs.

E-bike is de verzamelnaam voor alle elektrisch aangedreven of ondersteunende fietsen. Daarbinnen vallen de zogenaamde Pedelecs ofwel fietsen met trapaandrijving waarbij je zelf moet trappen om ondersteund te worden en Speed Pedelecs, die tot 45km/u rijden.

Het aanbod is enorm en groeit met de populariteit van de e-bike mee. Maar waar moet je precies op letten? En wat maakt de ene fiets meer geschikt dan de ander? Al je vragen over e-bikes worden beantwoord op 2,3 of 4 maart op de E-bike Xperience in de Jaarbeurs in Utrecht. Daar vind je een enorm aanbod van alle grote merken e-bikes en toebehoren plus deskundig advies van de mensen achter het product. Een zoektocht naar de perfect passende fiets wordt zo een stukje makkelijker.

Tijdens deze beurs kun je ook fietsen op een afwisselend indoor testparcours op verschillende testfietsen. Je kunt hier een kaartje met voorverkoopkorting kopen. Je betaalt dan slechts €12,50 in plaats van 16,- aan de kassa.