Gratis klassiek concert voor mantelzorgers

Foto: NPU

DE BILT – Steunpunt Mantelzorg organiseert samen met Tap DELA, hoofdsponsor van de Nieuwe Philharmonie Utrecht, op
zondag 22 april om 15.00 uur op Domstede een klassiek concert, exclusief voor mantelzorgers.

De organisatoren verzorgen graag een mooie en volledig verzorgde middag vo or u met koffie/thee vooraf en een nazit met een drankje en een hapje. Per mantelzorger zijn 2 kaarten beschikbaar.

Programma

Johannes Leertouwer is naast dirigent en artistiek leider van de Nieuwe Philharmonie Utrecht (NPU), ook hoofd v an de afdeling jong talent van het Conservatorium van Amsterdam. Speciaal voor deze gelegenheid heeft hij een afwisselend programma samengesteld waarin hij u graag laat kennismaken met enkele jonge toptalenten van het conservatorium.
Samen met een ensemble van topmusici van het orkest zal ook het prachtige Derde Brandenburgs Concert van Bach worden gespeeld.

Johannes Leertouwer

“Voor dit concert heb ik gekozen voor een programma met jonge talenten van de Sweelinck Academie, de landelijke opleiding voor jong muzikaal toptalent van het Conservatorium van Amsterdam, waar ik leiding aan geef. Het is heerlijk om te ervaren hoe gepassioneerd en liefdevol de jonge musici met de muziek bezig zijn en hoe ze hun best
doen om hun talent zo goed mogelijk te  ontwikkelen. Ik ben ervan overtuigd dat dit programma zowel kenners  als lek en een inspirerende middag zal bezorgen. Als mantelzorger bent u gewend zich in te zetten voor een ander. Daarom verheug ik mij erop juist u met dit concert te mogen troosten, inspireren of sterken.”

Steunpunt Mantelzorg en Tap DELA nodigen mantelzorgers van harte uit om te komen genieten van een mooie middag

Datum: 22 april
Ontvangst: Vanaf 14.30 uur
Programma: 15.00 uur – 17.00 uur
Locatie: Domstede, Proostwetering 8 te Utrecht
Aanmelden: vòòr vrijdag 20 april per mail, [email protected] of telefonisch 030-7271556
Toegang: Gratis
Voor wie: Mantelzorgers die zorgen voor iemand uit De Bilt, Bilthoven, Maartensdijk, Groenekan, Hollandsche Rading en Westbroek

Heeft u vragen over vervoer neem dan contact met ons op.

Voor aanmelding, informatie en ondersteuning kunt u terecht bij:
Steunpunt Mantelzorg De Bilt
Henrica van Erpweg 2
3732 BG De Bilt

T 030 – 727 15 56
M 06 – 1307 11 29
E [email protected]
www.mensdebilt.nl