Groenekan ontmoet Groenekan bij Midwinterborrel

Samen met diverse organisaties uit het dorp geeft de gemeente de Groenekanners de gelegenheid hun initiatieven, ideeën en wensen voor 2019 met elkaar te delen. 

Warm decor

Kerstbomen, glühwein, warme chocolademelk, kerstmuziek en een speelplek voor de kleintjes: samen vormen ze het warme decor in en buiten basisschool De Nijepoort aan de Versteeglaan. De midwinterborrel is een laagdrempelige gelegenheid om met een glas in de hand in contact te komen met andere inwoners, organisaties in het dorp en medewerkers van de gemeente De Bilt, brandweer en politie. U kunt onder andere een kijkje nemen in een brandweerauto en genieten van korte sketches.

Beste wensen

Veel inwoners zijn betrokken bij het wel en wee van het dorp. De midwinterborrel is een mooie gelegenheid om nader kennis met elkaar te maken, betrokken te raken bij bestaande initiatieven of nieuwe initiatieven kenbaar te maken. Dat kan op allerlei terrein zijn, bijvoorbeeld: natuur, sociale verbondenheid, duurzaamheid, verkeer, sport, veiligheid, recreatie, werken of wonen. Een initiatief kan zich ook op een straat of buurt richten. Niks moet, alles mag. Zo verzamelen we met elkaar de beste wensen voor 2019.

Participanten

Bij de Midwinterborrel Groenekan 2018 zijn onder andere aanwezig: Stichting Het Groenekans Landschap, Historische Vereniging Maartensdijk, Theater In ’t Groen, Dorpsraad Groenekan en diverse medewerkers van de gemeente, politie en brandweer. De midwinterborrel was niet mogelijk geweest zonder de inzet van basisschool De Nijepoort, Dorpsbistro Naast de Buren, Co van Beek Tweewielers, Jumbo Maartensdijk en Firma Van der Neut & Zn.

Meer informatie

Wilt u een handje helpen of meer weten, neem dan contact op met Lianne Oosterlee, gebiedsmakelaar van de gemeente De Bilt. Telefoon (030) 228 94 91, e-mail [email protected]

Bron: Gemeente de Bilt