Wie helpt Bilthoven.nieuws.nl verder? Dan helpen wij u!

Foto: ©Aneo Mario Koning(fotokoning.nl)

Bilhoven.nieuws.nl , een onderdeel van BHVN is voortdurend op zoek naar de laatste nieuwtjes.
Nieuws wat uit het BHVN-gebied komt. Hier vallen de woonkernen Maartensdijk – Hollandse Rading – Westbroek – Groenekan – De Bilt – Bilthoven – Den Dolder – Boch en Duin – Huis ter Heide en Lage Vuursche onder. Woont u in één van deze plaatsen, leest u dan vooral verder.

Wij zoeken van alles qua nieuws. Niets is te groot of te klein voor ons. Als wij het gevoel hebben dat wij uw nieuws de aandacht kunnen geven die u wilt dan gaan wij dat verzorgen.Dit kan op zakelijk gebied, maar ook op sportief gebied. Ook als er een gezellig straatfeestje of een nieuwjaarsduik in de tuinvijver wordt gehouden. Daarnaast verslaan wij graag buurtactiviteiten, of sociale evenementen, bijvoorbeeld een straatschoonmaak met de buurt.

BVHN brengt u graag het laatste nieuws uit de buurt!

U kunt een (concept) tekst, eventueel aangeleverd met foto’s aanleveren. Hier maakt BHVN dan een mooi artikel van wat met al uw regiogenoten gedeeld gaat worden.

Wij zijn vandaag erg geholpen door Doets Borduurstudio. Zij hebben een mooie jas voor ons gemaakt zodat wij herkenbaar zijn op straat, zodat u ons herkent en ons kunt aanspreken als u een tip of een vraag heeft.
U kunt ons ook altijd een mail sturen naar [email protected]bilthoven nieuwsbilthoven nieuws

Foto: ©Aneo Mario Koning.      www.doets.nl 030-6932478

Ook als u geïnteresseerd bent in adverteren op onze site, kunt u via [email protected] contact met ons opnemen. Wij zullen spoedig van ons laten horen en er aan bijdragen dat uw bedrijfsnaam bekendheid krijgt in uw eigen regio.

Met vriendelijke groet,

De redactie van Bilhoven.nieuws.nl en BHVN