FC Utrecht bezoekt Groen van Prinstererschool in De Bilt

Foto: Groen van Prinstererschool

DE BILT – Bunnik, De Bilt, Houten, Nieuwegein, Stichtse Vecht, Utrecht, Vianen, Zeist. FC Utrecht was er, afgelopen maandag. Tijdens het eerste FC Utrecht en Zorg van de Zaak Provinciebezoek trokken alle spelers, trainers en medewerkers van de club de provincie in om jong en oud te bezoeken.

De Groen van Prinstererschool in De Bilt kreeg bezoek van Robbin Ruiter, Rodney Antwi, Tim Brinkman, Koos van Tamelen en de fysiotherapeut Mark Rekers. In de ochtend was de opening van het evenement op het schoolplein van de Groen van Prinstererschool waar alle kinderen onder andere een ‘selfie’ hebben gemaakt met Rodney Antwi. Vervolgens hadden de kinderen de kans om in de klas vragen te stellen aan de spelers van FC Utrecht, hier werd onder andere gevraagd aan Robbin Ruiter: Wat is je grootste blunder? Als afsluiter kregen de kinderen van groep 8 van de Groen van Prinstererschool een gymles gegeven door de spelers van FC Utrecht in H.F. Witte Centrum in De Bilt.

CeD70HQWEAE8eSc.jpg large CeEPU-LWoAAiVBE.jpg large CeEBG7JWIAAXJ1W CeD-N2gUsAA-v8k.jpg large CeEaQ1FW0AA8s_n.jpg large CeD_uJiW8AAdKA9.jpg large